Кристина Апългейт и Джейми-Лин Сиглър разказаха за страданието от хранителни разстройства, започнало в тийнейджърските

...
Кристина Апългейт и Джейми-Лин Сиглър разказаха за страданието от хранителни разстройства, започнало в тийнейджърските
Коментари Харесай

„Исках костите ми да изпъкват“: Кристина Апългейт разкри, че се е борила с анорексията

Кристина Апългейт и Джейми-Лин Сиглър разказаха за страданието от хранителни разстройства, почнало в тийнейджърските им години.

„ Лишавах се от храна в продължение на години “ , сподели Апългейт в най-новия епизод на MeSsy, нейният подкаст със Сиглър. „ Беше мъчение. “

Christina Applegate Reveals She Struggled with Anorexia on 'Married with Children': 'I Wanted My Bones to Be Sticking Out'
— People (@people)
Актрисата от „ Женен с деца “ сподели, че битките ѝ с храната и облика на тялото ѝ се простират до детството, когато си спомня едно съседско момче, което я е нарекло дебела.

Апългейт споделя, че когато била на 15 и едвам започвала 10-годишното си присъединяване в „ Женени с деца “, нейната героиня Кели Бънди постоянно била с къси поли и изрязани горнища и „ Исках костите ми да стърчат, по тази причина не се хранех “ , спомня си Апългейт, която сподели, че е страдала от анорексия по това време.

Нейното положение разтревожило актьорите и екипа на шоуто: „ Беше доста ужасно за всички на снимачната площадка. Говориха с мен за това. В един миг бях толкоз слаба, че отделът за костюми трябваше да вземе облекла с размер 0, с цел да ми станат. Но за себе си аз бях голяма “ , сподели тя.

42-годишната Сиглър сподели, че личните ѝ проблеми са почнали като тийнейджърка, когато „ всичките ми другари говореха за храна и калории “ , спомня си. Тя каза, че е страдала от булимия по време на фотосите на " Семейство Сопрано ".

Апългейт, която беше диагностицирана с множествена склероза през 2021 година и от този момент стана близка приятелка със Сиглър, който също живее с заболяването, споделя, че е била на 30 години, преди към този момент да не се усеща следена от хранителното си разстройство.

Christina Applegate reveals heartbreaking health update following Multiple Sclerosis diagnosis
— Goss.ie (@goss_ie)
Но, откакто страничните резултати на Министерски съвет и медикаментите за заболяването я накараха да напълнее, „ демонът в главата ми се завръща доста мощно и това ме плаши “ , споделя Апългейт. „ Трябва да съм наясно с това, с цел да не стартира да получавам неприятни привички да се самонаранявам. “

Апългейт, която си спомня, че е направила липосукция на краката си, когато е била на към 26, иска да се увери, че собствената ѝ дъщеря Сейди ще пораства с разнообразни послания.

„ Не желая щерка ми да ме види, че не хапвам “, сподели тя. „ Имам проблеми със самочувствието през целия си живот. Не желая това и за детето си “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР